Dzisiaj pragniemy zaprezentować wszystkim pracownikom kuchni nasze najlepsze obuwie robocze dla kucharzy – sandały BARI. Zaprojektowane i produkowane przez polskiego producenta KEGEL-BŁAŻUSIAK dedykowane są dla obsługi restauracji, hoteli, stołówek oraz firm produkujących i przetwarzających żywność. Aby przejść do sklepu kliknij przycisk poniżej:

To co wyróżnia sandały BARI to innowacyjne podeszwy typu OCTOPUS zapewniające jeszcze lepszą przyczepność na śliskim podłożu niż zwykłe podeszwy antypoślizgowe. Na Targach Przemysłu Mięsnego oraz Targach Wyposażenia Hoteli, Gastronomii i Cateringu, sandały BARI zostały wyróżnione w kategorii PRODUKT INNOWACYJNY.

Wyróżnienie - obuwie robocze dla kucharzy BARI

Jak przystało na profesjonalne obuwie robocze dla kucharzy, sandały BARI spełniają normę EN ISO 20345 (sandały robocze bezpieczne SB A E). Buty zapewniają kompleksową ochronę w tym: zabezpieczają palce stóp przed uderzeniem (np. w przypadku upadku garnka na stopę) i posiadają odporność na oleje, benzynę i rozpuszczalniki organiczne.

 

 

Obuwie robocze do kuchni powinny być łatwe do utrzymania w czystości. Sandały BARI posiadają wierzchy wykonane w całości z mikrofibry, którą można bardzo łatwo wyczyścić. Ponadto wyjmowana, profilowana wyściółka zwiększa komfort użytkowania.

Podeszwa typu OCTOPUS

Podsumowując sandały BARI to specjalne buty robocze dla kucharzy, które łączy w sobie walory użytkowe i estetyczne (komfort użytkowania, bezpieczeństwo w czasie pracy i profesjonalny wygląd). Poza właściwościami niezbędnymi w czasie pracy w kuchni posiadają również wiele dodatkowych cech takich jak trudno ścieralna i antyelektrostatyczna podeszwa czy absorpcję energii w części piętowej.

Sandały BARI - obuwie robocze dla kucharzy